Εξήντα πληρώματα συναγωγνίστηκαν στις 7 ειδικές διαδρομές καλύπτοντας έκταση 110 km. Νικήτης ήταν ο Sebastien Loeb με Citroen C4 WRC παρόλο που ξεκίνησαν δεύτεροι. Κέρδισαν πό τις ειδικές διαδρομές. Οι Dani Sordo και Marc Marti τερμάτισαν δεύτεροι. Φάνηκαν τυχεροί αφού στη τελευταία διαδρομή τόσο ο Mikko Hirvonen όσο και ο Jari-Matti Latvala αντιμετώπισαν προβλήματα που τους στοίχισαν πολύτιμο χρόνο. Ως αποτέλεσμα ο Petter Solberg και το καινούριο Subaru Impreza WRC2008 πήραν την τρίτη θέση.
Όσον αφορά το πρωτάθλημα των κατασκευαστών ο Nasser Al-Attiyah με το Subaru Impreza με διαφορά χρόνου 01:10:2 καάφερε να ξεπεράσει το δεύτερο Juho Hanninen και να τερματισει πρώτος. Τρίτος τερμάτισε ο Loris Baldacci.
Το ράλλυ ολοκληρώθηκε με την super ειδική διαδρομή στο Τατόι. Περισσότεροι από 9,000 θεατές παρακολούθησαν τη SSS. Παρόντες ήταν και αντιπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης όπως ο Υπουργός Άμυνας, Βαγγέλις Μεϊμαράκης.