Στο μυαλό της Ducati ο Gibernau

 

Ο Sete Gibernau αναζωπύρωσε τις φήμες που τον θέλουν να παίρνει την θέση του Marco Melandri στην Ducati όταν έκανε δοκιμές για την ομάδα για τρίτη φορά και τέσταρε τα qualifying tyres για πρώτη φορά μετά την αφυπηρέτηση του πριν δύο χρόνια.

Το αφεντικό της Ducati, Livio Suppo επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Meladnri θα συνεχίσει με την ομάδα και για τον αγώνα στο Brno. πέραν όμως του Brno το μέλλον του Ιταλού δεν είναι ξεκάθαρο αφού ο Gibernau φαίνεται έτοιμος για comeback μετά από δοκιμές της περασμένης εβδομάδας στο Mugello.

Σύμφωνα με την ομάδα, έκανε συνεχόμενα χρόνο μέσα στο 1:50s και ο καλύτερος χρόνος με qualifying tyres ήταν 1:48.9, ενάμιση δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από τονqualifying χρόνο του Melandri στον αγώνα του Mugello.

«Ήταν ωραία που ξαναδοκίμασα qualifying ελαστικά μετά από δύο χρόνια, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το συναίσθημα μα την μοτοσικλέτα στην πίστα ήταν τέλειο σχεδόν από την αρχή. Σήμερα βίωσα ξανά την εμπειρία ενός τρακαρίσματος και είμαι καλά», είπε ο Gibernau.

Αναφερόμενος στο μέλλον του με την ιταλική ομάδα ο οδηγός είπε «Θα δούμε μαζί εάν και πως μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ μας».


Back