O Lewis Hamilton της McLaren και ο Nico Rosberg της Williams θα ξεκινήσουν 10 θέσεις πίσω από την γραμμή εκκίνησης στον επόμενο γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος στο Grand Prix της Γαλλίας.
Ο Hamilton κτύπησε στο μονθέσιο του Raikkonen το οποίο περίμενε κόκκινο φανάρι στην έξοδο των pit. Ως αποτέλεσμα και οι δύο οδηγοί εγκατέληψαν τον αγώνα. Ο Hamilton παραδέχτηκε ότι δεν είχε δει το φως εγκαίρως. Ο Rosberg έπειτα συγκρούστηκε με τον Hamilton αλλά κατάφερε να συνεχίσει στον αγώνα. Εξηγεί ο Hamilton
«Προφανώς δεν ήθελα να εμπλακώ αλλά τότε ξαφνικά σταμάτησαν. Τη στιγμή που σταμάτησαν ήταν πολύ αργά για εμένα να σταματήσω. Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν αλλά δεν αμφισβητώ τους αγωνοδίκες. Δείχναμε δυνατοί όλο το 3ήμερο και τουλάχιστον φεύγουμε από τον Καναδά ξέροντας ότι έχουμε το πακέτο να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».
Back